A TOP5
klímavásárlási hiba

Tudja, hogy mennyi esélye van arra, hogya mai magyarországi klíma kínálatban egy olyan megoldást kapjon, amely 100%-banmegfelel az Ön igényeinek? Körülbelül 1 a 10-hez.Hogy miértcsak ennyi? Most eláruljuk azt a TOP5 hibát,amit elkerülve új klímája előnyeit örömmel élvezheti.

Ne kelljen sapka, kabát a klímához!

Törekedjünk arra, hogy a levegő befújási pontja - tehát maga a berendezés is - a lehető legmagasabbra kerüljön , hiszen a hideg levegő - a fizika törvényeinek engedelmeskedve - lefelé ereszkedik.

De mi az az inverter? Végre megtudhatja!

Biztosan hallotta már az inverter szót, viszont tényleg tudja, hogy mi ez a technológia, és milyen előnyöket tartogat az Ön számára? A legtöbb esetben az „energiatakarékos” jelzőnél többet nem tudnak mondani erről a laikusok, de sok esetben még a „szakértők” sem.Pedig egy igazi áttörésről van szó. Maga az inverter nem más, mint egy - gyakorlatilag fokozatmentes teljesítmény szabályozó. Egy olyan eszköz, amely alkalmassá teszi a berendezésünket arra, hogy akár 20%, akár 50%, akár 100%-on üzemeljen.Nézzük meg, hogy milyen előnyöket tartogat az Ön számára az inverter technológia!

Lehet, hogy nem arra van szüksége, amit szeretne?

Tudnia kell, hogy mit akar a Bőre, a Szeme, a Füle és az Orra!
Nem vagyunk mi finnek! Nekik valószínűleg nincs is szükségük FŰTENI IS TUDÓ klímákra...

Nekik valószínűleg nincs is szükségük FŰTENI IS TUDÓ klímákra...

Uri Geller annyit mond: Mukodj! De aki jó klímát akar, az ennél többre kíváncsi...

De aki jó klímát akar, az ennél többre kíváncsi...

A csendes klíma titka! Hűvöset, de csendben!

Hűvöset, de csendben! Azaz mitől lehet csendes egy klíma és honnantól zavaró a hang?